Részvételi feltételek – 4 x 15000 Ft HHfashion ajándékutalvány

A H&H Fashion Kft. nyereményjátékán való részvételével minden résztvevő elfogadja a következő feltételeket:

1. A nyereményjátékban minden 18. életévét betöltött személy részt vehet, aki megfelel a nyereményjáték jelen játékszabályzatában meghatározott részvételi feltételeinek. A nyertes a H&H Fashion Instagram, H&H Fashion Facebook oldalkedvelők, továbbá kommentelők, poszt megosztói közül véletlenszerűen kerül kiválasztásra a nyereményjáték lezárását követő napokban.

2. Nincs vásárlási kötelezettség.

3. Nyeremények: 4 db 15.000 Ft értékű H&H Fashion ajándékutalvány.

4. A nyeremény készpénzre nem váltható és részletekben nem használható fel.

5. A nyereményjáték 2021.05.25-től 2021.03.31. 23:59 óráig tart. A sorsolásra június 1.-én 14:00 órakor kerül sor, a nyerteseket ezt követően privát Facebook vagy Instagram üzenetben értesítjük. A nyertesek beleegyeznek abba, hogy nevüket a H&H Fashion kft. által kiválasztott médiumokban nyilvánosságra hozzák.

6. A nyereményjátékban való részvétellel a résztvevők kifejezett hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy megadott adataikat aH&H fashion Kft feldolgozza. A megadott adatok kizárólag a nyereményjáték lebonyolításának keretén belül kerülnek felhasználásra; a nyertesek értesítését és a nyereményjáték lezárását követően törlésre kerülnek.

7. A H&H Fashion Kft. semmilyen felelősséget nem vállal a nyeremények nem rendeltetésszerű felhasználásáért. Végül a H&h Fashion Kft. fenntartja a jogot, hogy a nyereményjátékból indoklás nélkül kizárjon résztvevőket. A részvételből kizárható az, aki a nyereményjátékba való részvétel során valótlan adatokat ad meg.

8. A H&H Fashion Kft. minden nyereményjátéka a H&H Fashion termékeinek rajongóival való közvetlen kommunikációt szolgálja.. Köszönjük megértését és örülünk a nagyszámú valódi H&H Fashion-rajongó részvételének.

Sok szerencsét kívánunk!

H&H Fashion Facebook

H&H Fashion Instagram