Hűségpont gyűjtés

Csatlakozz a H&H Fashion Hűségprogramjához és kezdd el gyűjteni a pontokat! Minél aktívabb törzsvásárló vagy, annál gyorsabban és annál több pontot tudsz szerezni, amiket mindig levásárolhatsz, így egy állandó kedvezményben részesülsz. Regisztrált vásárlás esetén, teljesített rendelést követően hűségpontokat adunk vissza. Minden egyes terméknél láthatod, hogy az adott termék után mennyi hűségpont jár.

Bejelentkezett vásárláskor a végösszeg* 5%-át hűségpontokban írjuk jóvá. A további jutalom mértéke a regisztrált fiókon történt eddigi rendelések számától függ.

Négy lépcsőben jutalmazzuk törzsvásárlóinkat:

VÁSÁRLÓ

-5% állandó kedvezmény
  • Minden elköltött 100 Ft után 5 pontot írunk jóvá.

BRONZ FOKOZAT

-10% állandó kedvezmény
  • Minden elköltött 100 Ft után 10 pontot írunk jóvá.

EZÜST FOKOZAT

-15% állandó kedvezmény
  • Minden elköltött 100 Ft után 15 pontot írunk jóvá.

ARANY FOKOZAT

-20% állandó kedvezmény
  • Minden elköltött 100 Ft után 15 pontot írunk jóvá.

Felhasználási feltételek

Az előző vásárlásod után kapott hűségpontokat a későbbi vásárlásaid folyamán bármikor beválthatod. Amennyiben rendelkezésre áll, a rendszer magától javaslatot tesz a hűségpontok beváltására a Kosár oldalon.

*A hűségpontok a termék(ek) nettó végösszegéből kalkulálódnak. A postaköltség, illetve az utánvét kezelési költség után nem írunk jóvá hűségpontokat és a postaköltség nem fizethető hűségpontokból.

1 Pont = 1 Ft-ot ér. Ez alapján a legközelebbi vásárláskor a korábban összegyűjtött pontokat le tudod vonni a végösszegből.

A rendszer automatikusan magasabb szintre léptet, ha a leadott rendelések száma eléri a következő fokozathoz tartozó rendelésszámot. Az aktuális besorolást a felhasználóneved alatt találod.

A hűségpontokat csak abban az esetben tudjuk nyilvántartani, ha regisztrálva vásárolsz. Regisztráció nélküli vásárlás esetén sajnos nem tudunk hűségpontot adni és utólagos jóváírásra sincs lehetőség.

A hűségpont rendszer 2021. május 20.-án került bevezetésre. Az ennél korábban leadott rendelésekre nem tudunk hűségpontokat jóváírni, azonban a korábbi vásárlások számát a rendszerünk figyeli és automatikusan az annak megfelelő fokozatba lépteti a vásárlót, amennyiben a korábbi vásárlások ugyanarról a regisztrált fiókról történtek.

A hűségpontokat vásárlástól számított 90 napig tudod felhasználni. A hűségpontok érvényességének lejárata előtt – biztos, ami biztos – küldünk majd egy emlékeztető e-mailt Neked, hogy ne hagyd veszni a pontjaidat. 

ELÉGEDETT VÁSÁRLÓINK VISSZAJELZÉSEI

KÖVESS MINKET AZ INSTAGRAMON!