Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Visszaküldés

Önnek 14 napon belül van lehetőség a termék visszaküldésére, kizárólag használatlan terméket áll módunkban cserélni, vagy visszavenni.

A termék visszaküldése esetén ellenőrizzük, hogy a termék sértetlen és használatlan állapotban van-e.

TERMÉKVISSZAKÜLDÉSI CÍM: 9700 Szombathely, Kőszegi utca 33.

ÁRUVISSZAKÜLDÉS: Áruvisszaküldésnél kérjük helyezze a csomagba az elállási nyilatkozatot, amin feltünteti a számlaszámot, amire a visszatérítést kéri.

KATTINTS IDE ÉS TÖLTSD LE:

Elállási nyilatkozat (minta) letöltése

Fontos információ:

30.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítási költségeket átvállaljuk így a  szállítás ingyenes, KIVÉTEL ha a vásárlása meghiúsul , vagyis a termék vagy termékek vissszaküldésre kerülnek és  vásárlónál maradt áru értéke nem haladja meg a 30.000 Ft-ot. Ilyen esetben a visszatérítendő összegből, a szállítási költség a fizetési módnak megfelelően 1590  Ft (bankkártyás) vagy 1890 Ft (utánvétes fizetés) levonásra kerül.

A terméke(ke)t gondosan csomagolja be és küldje vissza GLS futárszolgálattal a fent megjelölt termékvisszaküldési címre. (utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni) 

Tartsa meg a visszaküldött csomag követési számát, hogy a csomagja biztosan elérjen hozzánk.

A meg nem érkezett csomagokért felelősséget nem vállalunk. A termék(ek) visszaküldése és szállítási költsége minden esetben a vevő felelőssége.

Amint a visszáru megérkezik, a termék(ek)et megvizsgáljuk, hogy ugyanolyan állapotban van(nak)-e, mint kiszállításkor, és amennyiben a termék megfelel a kritériumoknak, megkezdjük a visszaküldés feldolgozását, illetve az elállási nyilatkozatra felírt számlaszámra visszautaljuk az összeget 14 napon belül.

További információkért, vagy segítségért kérjük írjon nekünk az  info@hhfashion.hu e-mailcímre.

Kezdődjön az Online Shopping!

ÚJ KOLLEKCIÓ

Az oldal tetejére