Fizetés és Szállítás

A bankártyás rendelsék, az utánvétes rendelések, valamint a kiegyenlített utalásos rendelések a második visszaigazolást követő 1-2; 3-5; 5-7 munkanapon belül kerülnek átadásra a GLS vagy DPD futárszolgálatnak. A várható szállítási idő 1-2-3 munkanapon belül.

Szállítási módok:

Házhozszállítás esetén a csomag átvétele az Ön által megadott címhelyen történik, munkanapokon 8:00-17:00 között. A kézbesítést a GLS vagy DPD futárszolgálat végzi. A GLS vagy DPD futárszolgálat a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a GLS vagy DPD futárszolgálat a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a GLS vagy DPD futárszolgálat a címhelyen értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig átveheti küldeményét.

Szállítási költségek:

Fizetési módok átvételkor:

a futárnál csak készpénzes fizetésre van lehetőség,
az utánvét kezelési költség a fizetési mód alapján változhat.

Házhozszállítás – Utánvéttel – 1 524 Ft (értékhatártól függetlenül, egységesen)

Házhozszállítás – Barion kártyás fizetéssel – 1016 Ft (értékhatártól függetlenül, egységesen)

A rendelés leadása során rendszerünk automatikusan számítja az Ön által kiválasztott fizetési és szállítási módhoz tartozó szállítási költséget.

MIKOR ÉS HOGYAN TÖRTÉNIK A KISZÁLLÍTÁS?
A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon általánosságban 8-16 óra között történik (futárszolgálatonként részletezve az oldal alján).

Fizetési módok online:

Barion használat

Barion Smart Gateway fizetés esetében a fizetés bankártyával történik és utánvétel esetén a fizetés készpénzben vagy bankkártyával történik közvetlenül a csomag átvételekor a kézbesítőnek. (értékhatártól függetlenül, egységesen)

Webáruházunk kiváló minőségű kizárólag új női ruházati termékeket és kiegészítőket kínál. Nálunk a sikert nem az eladott termék, hanem a visszatérő elégedett vevő jelenti. Árainkkal, termékeink minőségével, valamint szolgáltatásunk színvonalával évek óta ezt a célt szolgáljuk. Webshopunk termékpalettája hetente frissül az aktuális szezonnak megfelelő termékekkel. Kínálatunk az év minden szakában megoldást nyújt a divat szerelmesei számára.

A termékek kizárólag online, webáruházunkban rendelhetők meg. Telefonon, emailben nem tudunk rendelést felvenni. Megértésüket köszönjük!

Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal az info@hhfashion.hu email címen vagy online ügyfélszolgálatunkon, készséggel állunk rendelkezésére!

Cégnév: H&H Fashion Kft.
Székhely: 9700 Szombathely, Bogáti út 54
Levelezési cím: Szombathely, Kőszegi utca 33.
Telefonszám (nem ügyfélszolgálati): …………
E-mail cím: info@hhfashion.hu
Weboldal: http://hhfashion.hu
Webáruház neve: H & H Fashion
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
Adószám: 22967026-2-18
EU adószám: HU22967026
Nyilvántartási szám: 18-09-109844
Bankszámlaszám: K&H 10404742-50526574-52781007

Nyilvántartásba vevő jegyző: Vas Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Kapcsolattartó neve: Horváth Ibolya
Telefonszám (nem ügyfélszolgálati): ……..
Kapcsolattartó e-mail címe: info@hhfashion.hu
Webhosting szolgáltató: BlazeArts Kft.
székhely: 6090 Kunszentmiklós, Damjanich u. 36. 1/8
levelezési cím: 6090 Kunszentmiklós, Pf: 28.
cégjegyzékszám: 03-09-109150
adószám: 12539833-2-03
közösségi adószám: HU12539833