Fizetés és Szállítás

Kedves Vásárlónk!


Az a célunk, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, hogy kényelmesen , gyorsan és a megbízható webshopon keresztül rendelhesd meg kedvenc darabjaidat. . Garantáljuk, hogy elégedett leszel. És ha véletlenül mégis valamilyen problémát tapasztalsz, hívj vagy írj nekünk, és azonnal segítünk a megoldásban.

Sokat dolgozunk azon, hogy az online shoppingolást kellemes élményben töltsd el nálunk , és rendelésed a megbeszéltek szerint érkezzen az általad megadott címre.

Ha észrevételed, visszajelzésed vagy problémád adódott, kérlek lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal minden nap délelőtt 10:00 és 17:00 közöt
Telefonszám: +36 70 382 64 67
E-mail: info@hhfashion

Üdvözlettel,
H&H Fashion csapata

Szállítási módok:

A bankártyás rendelések és az utánvétes rendelések rendelések a második visszaigazolást követő 1-2 munkanapon belül kerülnek átadásra a GLS vagy DPD futárszolgálatnak. A várható szállítási idő 1-2, maximum 3 munkanapon belül.

Házhozszállítás esetén a csomag átvétele az Ön által megadott címhelyen történik, munkanapokon 8:00-17:00 között. A kézbesítést a GLS vagy DPD futárszolgálat végzi. A GLS vagy DPD futárszolgálat a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a GLS vagy DPD futárszolgálat a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a GLS vagy DPD futárszolgálat a címhelyen értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig átveheti küldeményét.

Szállítási költségek:

Fizetési módok átvételkor:

Házhozszállítás – Utánvéttel – 1 899 Ft ( ingyenes a házhozszállítás 30 000 Ft felett )

a futárnál csak készpénzes fizetésre van lehetőség,
az utánvét kezelési költség a fizetési mód alapján változhat.

Ingyenes a házhozszállítás 30 000 Ft felett!

Házhozszállítás – Barion kártyás fizetéssel – 1599 Ft ( ingyenes a házhozszállítás 30 000 Ft felett )

A rendelés leadása során rendszerünk automatikusan számítja az Ön által kiválasztott fizetési és szállítási módhoz tartozó szállítási költséget.

MIKOR ÉS HOGYAN TÖRTÉNIK A KISZÁLLÍTÁS?
A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon általánosságban 8-16 óra között történik GLS futárszolgálattal.

Ha nem jó a méret, mit tegyek?
Ha a termék mérete nem megfelelő, akkor azt vissza lehet küldeni (Az Átvételtől Számított 15 Napon Belül) és visszatérítjük a vételárát vagy kicseréljük az Ön által választott másik méretre, illetve bármilyen készleten lévő termékre. Természetesen csak sértetlen, nem használt terméket áll módunkban visszacserélni. A termék visszaküldése saját költségre történik.

Postacím: 9700 Szombathely, Kőszegi utca 33.

Fizetési módok online:

Barion használat (bankkártya)

Barion Smart Gateway fizetés esetében a fizetés bankártyával történik és utánvétel esetén a fizetés készpénzben vagy bankkártyával történik közvetlenül a csomag átvételekor a kézbesítőnek. (értékhatártól függetlenül, egységesen)

Webáruházunk kiváló minőségű kizárólag új, női divat ruházati termékeket és kiegészítőket kínál. Nálunk a sikert nem az eladott termék, hanem a visszatérő elégedett vevő jelenti. Árainkkal, termékeink minőségével, valamint szolgáltatásunk színvonalával évek óta ezt a célt szolgáljuk. Webshopunk termékpalettája hetente frissül az aktuális szezonnak megfelelő termékekkel. Kínálatunk az év minden szakában élményt nyújt a divat szerelmesei számára.

A termékek kizárólag online, webáruházunkban rendelhetők meg. Telefonon, emailben nem tudunk rendelést felvenni. Megértésüket köszönjük!

Visszaküldés:

Önnek 14 napon belül van lehetőség a termék visszaküldésére, kizárólag használatlan terméket áll módunkban cserélni, vagy visszavenni.

Fontos információ:

30.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítási költségeket átvállaljuk így a  szállítás ingyenes, KIVÉTEL ha a vásárlása meghiúsul , vagyis a termék vagy termékek vissszaküldésre kerülnek és  vásárlónál maradt áru értéke nem haladja meg a 30.000 Ft-ot. Ilyen esetben a visszatérítendő összegből, a szállítási költség a fizetési módnak megfelelően 1590  Ft (bankkártyás) vagy 1890 Ft (utánvétes fizetés) levonásra kerül.

A termék visszaküldése esetén ellenőrizzük, hogy a termék sértetlen és használatlan állapotban van-e.

TERMÉKVISSZAKÜLDÉSI CÍM: 9700 Szombathely, Kőszegi utca 33.

ÁRUVISSZAKÜLDÉS: Áruvisszaküldésnél kérjük helyezze a csomagba az elállási nyilatkozatot, amin feltünteti a számlaszámot, amire a visszatérítést kéri.

A terméke(ke)t gondosan csomagolja be és küldje vissza GLS futárszolgálattal a fent megjelölt termékvisszaküldési címre. (utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni) 

Tartsa meg a visszaküldött csomag követési számát, hogy a csomagja biztosan elérjen hozzánk.

A meg nem érkezett csomagokért felelősséget nem vállalunk. A termék(ek) visszaküldése és szállítási költsége minden esetben a vevő felelőssége.

Amint a visszáru megérkezik, a termék(ek)et megvizsgáljuk, hogy ugyanolyan állapotban van(nak)-e, mint kiszállításkor, és amennyiben a termék megfelel a kritériumoknak, megkezdjük a visszaküldés feldolgozását, illetve az elállási nyilatkozatra felírt számlaszámra visszautaljuk az összeget 14 napon belül.

További információkért, vagy segítségért kérjük írjon nekünk a hhfashion.hu e-mailcímre.